Rosen Bozhinov interesse van RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC

'RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC hebben dezelfde 19-jarige verdediger op het oog'

12 juni om 09:05

Nu Zeno Debast naar Sporting Lissabon trekt, Federico Gattoni - voorlopig - terugkeerde naar Sevilla én Jan Vertonghen nog niet weet of hij doorgaat als profvoetballer, is het geen verrassing dat RSC Anderlecht versterking zoekt voor z'n achterhoede. Volgens het Bulgaarse Sportal hebben echter zowel paars-wit als Royal Antwerp FC dezelfde speler op het oog. Het gaat om de 19-jarige Rosen Bozhinov.

De jeugdinternational van Bulgarije speelt in eigen land bij CSKA 1948. Met zijn lengte van 1m93 en het feit dat hij linksvoetig is, heeft hij uiteraard een interessant profiel. Bozhinov heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van 200.000 euro.

Al lijkt het erop dat die transfersom niet zal volstaan, gezien de interesse in Bozhinov. RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC zouden niet de enige clubs zijn die een oogje hebben op de jonge verdediger. Bozhinov geniet namelijk ook interesse van Manchester City en de Portugese topclubs Benfica en FC Porto

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.