'KRC Genk in de markt voor Zuid-Koreaanse aanvaller Hyeon-gyu Oh'

'KRC Genk doet bod op Zuid-Koreaanse Celtic-aanvaller Oh'

12 juni om 07:40
Laatste update: 12 juni om 16:44

Hyeon-gyu Oh staat op het verlanglijstje van KRC Genk. De club bracht al een bod uit op de Zuid-Koreaanse spits van Celtic, zo meldt Het Belang van Limburg.

Het gaat om een openingsbod van KRC Genk op de aanvaller. De hoogte van het bod en de precieze verwachtingen van Celtic zijn niet bekend.

Oh beleefde een moeizaam seizoen bij Celtic, dat gepaard ging met een scheenbeenblessure en een lastige doorstart naar herstel. Daarnaast is met huurling Adam Idah een beter presterende vervanger gevonden.

De Zuid-Koreaan ziet een transfer naar KRC Genk wel zitten en wil graag samenwerken met Thorsten Fink, die twaalf jaar terug een prima ondersteuning was in de ontwikkeling van Heung-min Son (momenteel Tottenham Hotspur) bij HSV.

Ondertussen is Genk in de afrondende fase van de transfer van Matte Smets, maar zal met Watford en Reims moeten concurreren om de verdediger.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.