Tedesco over komst Witsel bij Rode Duivels

Tedesco over komst Witsel bij Rode Duivels: “Goede invloed op de groep”

4 juni om 16:36

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels, is content met Axel Witsel bij De Rode Duivels. De middenvelder/verdediger van Atlético Madrid heeft volgens Tedesco een positieve invloed op de selectie van De Rode Duivels.

Tedesco is te spreken over de komst van Witsel bij De Rode Duivels. “De komst van Witsel heeft een goede invloed op de groep. Een nieuwe speler in de groep zorgt voor een nieuwe en positieve dynamiek”, citeert Het Nieuwsblad Tedesco.

Tedesco wil nog niet te diep ingaan op de rol die Witsel gaat vervullen bij De Rode Duivels. “De sfeer zit echt goed, maar ik kan nog niet zeggen of Witsel de rol van Vertonghen zal overnemen. Debast en Faes spelen ook goed op training dus ik heb nog geen beslissing genomen”, besluit Tedesco.

Woensdag staan De Rode Duivels tegenover Montenegro in een oefenmatch voor het EK 2024 in Duitsland. Het is al zeker dat Jan Vertonghen niet mee kan voetballen door zijn blessure. Het is nog de vraag wie Tedesco gaat opstellen in zijn achterhoede.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.