De Bruyne over het ontbreken van Courtois bij Rode Duivels

De Bruyne over het ontbreken van Courtois bij Rode Duivels: “It is what it is”

4 juni om 15:10
Laatste update: 4 juni om 15:51

Kevin De Bruyne heeft gereageerd op de situatie van Thibaut Courtois bij De Rode Duivels. De Champions League-winnaar ontbreekt nog altijd bij de selectie van bondscoach Domenico Tedesco. De Bruyne geeft aan dat hij het liefst de allerbeste spelers heeft bij De Rode Duivels.

De Bruyne vertelt over het gemis van Courtois bij De Rode Duivels. “Het liefst hebben we alle allerbeste spelers beschikbaar. Het is uiteindelijk een situatie waar ik allereerst heel weinig details over weet. Ik was er niet bij en uiteindelijk als de twee partijen het willen oplossen dan zullen ze het oplossen”, deelt De Bruyne aan DAZN.

De Bruyne geeft aan dat het aan Courtois en Tedesco is om er uit te komen bij De Rode Duivels. “Willen ze dat niet oplossen, dan is dat aan hun. Als Thibaut er nu niet bij is, dan moeten we het vertrouwen aan de andere drie keepers geven die het ook heel goed doen. It is what it is”, besluit De Bruyne.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.