OFFICIEEL: Sint Truiden licht clausule Ogawa

OFFICIEEL: STVV licht clausule Ogawa, “Tweede helft liet hij zien waarom”

3 juni om 09:46

Sint Truiden VV heeft op maandag in een persbericht aangekondigd dat de club de aankoopoptie in het contract van Ryoya Ogawa heeft gelicht. Na een sterke tweede seizoenshelft wil de talentvolle linksback de komende maanden uitgroeien tot een vaste waarde in het elftal op Stayen. 

Ogawa, die afgelopen zomer overkwam van FC Tokio, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties. De Japanner is ondertussen ook international geworden en heeft al vijf selecties voor de nationale ploeg van Japan. "We wisten dat Ryoya een speler was met techniek, snelheid en voetballend vermogen”, lezen we in het persbericht. 

Sportief directeur André Pinto gaat verder: “De Belgische competitie is fysiek zeer uitdagend, daarom heeft Ogawa in het begin van het seizoen keihard gewerkt aan zijn kracht en uithouding.”

"In de tweede helft van het seizoen heeft hij laten zien dat hij een toegevoegde waarde is voor STVV en de Belgische competitie. Daarom zijn we blij om hem langer aan onze club te binden”, besluit Pinto.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.