OFFICIEEL: Fatih Kaya moet STVV verlaten

OFFICIEEL: STVV kondigt eerste vertrekker van deze zomer aan

1 juni om 19:22

STVV staat voor een zomer met grote veranderingen en dreigt afscheid te moeten nemen van verschillende pionnen. Eén speler kreeg alvast te horen dat hij niet langer zal mogen blijven.

Op de officiële kanalen kondigde STVV namelijk aan dat het afscheid neemt van Fatih Kaya. De aanvaller had een aflopend contract bij de Kanaries en ziet dat niet verlengd worden. Hij is een vrije speler en moet dus op zoek naar een nieuwe club.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door STVV - Official (@stvv_official)

De 24-jarige Duitse spits werd in de zomer van 2022 transfervrij overgenomen van FC Ingolstadt, maar wist nooit helemaal te imponeren bij STVV. In zijn eerste seizoen scoorde hij niet en ook deze campagne kwam hij slechts aan twee treffers.

Daardoor lijkt er wel heel wat te gaan veranderen bij STVV. Naast Kaya kunnen ook pionnen zoals Matte Smets, Jarne Steuckers, Aboubakary Koita, Eric Bocat en Mathias Delorge binnenkort afscheid gaan nemen van de club, net zoals trainer Thorsten Fink. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.