LIVE-Discussie: Atalanta en CDK onderuit tegen Fiorentina (gesloten)

2 juni om 19:55
Laatste update: 2 juni om 19:55

Ook in de Serie A krijgen we nog voetbal te zien, met twee Europese finalisten tegenover elkaar. Atalanta en Fiorentina eindigen het seizoen in Italië met een onderlinge confrontatie. Een partij waarin vooral Atalanta nog een goede zaak kan doen.

Thuisploeg Atalanta wist zich in de finale van de Europa League te onderscheiden en wist te winnen van Bayer Leverkusen, terwijl het nu ook al zeker is van een vierde plek en CL-ticket. Charles De Ketelaere en co. kunnen echter ook nog over Juventus springen, maar moeten dan voorbij Fiorentina geraken.

Opstelling Atalanta: Carnesecchi; Toloi, Hien, Scalvini; Holm, Ederson, Pasalic, Ruggeri; Koopmeiners; Lookman; De Ketelaere

Fiorentina verloor in de Conference League-finale van Olympiakos, maar is ook al zeker van een ticket. Het pakte de achtste plek in de stand en kan daar geen verandering meer in brengen. Het speelt dus nog enkel voor de eer.

Opstelling Fiorentina: Martinelli; Kayode, Martinez Quarta, Ranieri, Biraghi; Maxime Lopez, Duncan; Nico Gonzalez, Beltran, Castrovilli; Belotti

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.