Felice Mazzù weigerde KAS Eupen na ontslag bij Sporting Charleroi

'Ook Mazzù kon meteen opnieuw aan de slag, maar weigerde voorstel van JPL-club'

23 maart om 16:37
Laatste update: 23 maart om 16:48

Felice Mazzù werd drie dagen geleden ontslagen bij Sporting Charleroi als hoofdcoach. Net als zijn opvolger, Rik De Mil, kon Mazzù echter al meteen terug aan de slag in de Jupiler Pro League, zo meldt L'Avenir. Hij weigerde echter het voorstel van KAS Eupen

Net als voormalig Rik De Mil kon Mazzù meteen opnieuw aan de slag in onze Belgische eerste klasse. Na het aftreden van Florian Kohfeldt is KAS Eupen nog steeds op zoek naar een nieuwe coach, terwijl over twee weken de Relegation Play-offs al beginnen. Mazzù weigerde echter het aanbod ondanks er naar verluidt wel sprake was van een aantrekkelijk salaris.

Mazzù zou even behoefte hebben aan wat rust, maar nog belangrijker blijkt het feit dat de voormalig Charleroi-coach niet zou willen vechten tegen 'zijn favoriete club' om het behoud in de Jupiler Pro League. 

Sporting Charleroi neemt het zaterdag 6 april op in eigen huis tegen RWDM. KAS Eupen begint op 7 april thuis tegen KV Kortrijk aan de Relegation Play-offs. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.