Man in vorm Thiago niet naar U23 Brazilië: “Ik wil álles voor Club Brugge doen”

Man in vorm Thiago niet naar U23 Brazilië: “Ik wil álles voor Club Brugge doen”

17 januari om 09:26

Igor Thiago werd opgeroepen voor de Braziliaanse U23, maar in onderling overleg met Club Brugge ging de man in vorm niet in op de uitnodiging. Ook tegen KAA Gent was de Braziliaan weer beslissend.

De Braziliaanse U23 werkt een preolympisch tornooi af eind januari. “Het is een droom om op een dag voor Brazilië te spelen, maar ik heb begrip voor de keuze die gemaakt is. Club is mijn werkgever. Ik wil álles voor deze club doen”, laat Thiago aan Het Nieuwsblad weten.

Thiago voelt veel vertrouwen onder Deila en vloog na afloop in de armen van de oefenmeester. “Omdat hij me zoveel vertrouwen geeft. Ik voel me geweldig, my friend, met dank aan de trainer en de ploegmaats. Ik wil blijven scoren. Ik zit nu aan 21, ik stel me geen limieten.”

Thiago wil kampioen worden en prijzen pakken met Club Brugge. “Maar het is niet evident om op Gent te komen winnen – het is een lastige tegenstander. Misschien waren we beter blijven pushen voor de 0-2, maar finaal telt enkel de zege. Het was feest in de kleedkamer.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.