Vanhaezebrouck hamert op vele afwezigen: "Daardoor finale door onze neus geboord"

16 januari om 23:16

Een zure uitschakeling voor KAA Gent in de Croky Cup. In eigen huis ging het onderuit tegen Club Brugge, al ging het achteraf bij Hein Vanhaezebrouck vooral over de vele afwezigen bij de Buffalo's.

Door de vele afwezigen bij KAA Gent kon Vanhaezebrouck niet rekenen op zijn sterkste elf tegen aartsrivaal Club Brugge. Enkele jonkies kregen daardoor ook een kans om zich te tonen, al had Vanhaezebrouck het liever toch anders gezien.

"Ik kan alleen maar trots zijn op de tweede helft van mijn ploeg", begint Vanhaezebrouck bij Sporza. "Chapeau voor onder meer De Sart en Kums die de ploeg nog op sleeptouw hebben gebracht. Maar het is heel jammer dat we in deze situatie zitten", doelt hij op de vele afwezigen.

"Heel jammer dat er zoveel spelers weg zijn. Daardoor zien mijn spelers misschien wel een finale door hun neus geboord worden. Het is zuur", aldus Vanhaezebrouck. "Als we iets meer mogelijkheden hadden, konden we misschien wel doorstoten", geeft de trainer aan.

Vanhaezebrouck vreest ook nog voor de komende belangrijke weken, die nog veel kunnen veranderen. "Ik mag hopen dat we de komende weken nog wat versterking krijgen, zodat we onze plek in de competitie niet verliezen", besluit hij.