Club NXT verliest van Patro Eisden

Club NXT had de bal, maar Patro Eisden boekt een overtuigende overwinning

16 december 2023 om 18:16

In de Challenger Pro League heeft Club NXT een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij Patro Eisden. Het werd maar liefst 4-0 voor Patro Eisden. Namens Patro Eisden wisten zowel Stefan Ingo Sigurdarson als Kevin Kis tweemaal te scoren.

In de eerste helft was de match tussen Patro Eisden en Club NXT eigenlijk al beslist. Patro Eisden wist binnen 34 minuten op een 3-0 voorsprong te komen. Sigurdarson scoorde in de elfde minuut, Kis benutte vervolgens in de 23e en de 34e minuut een penalty.

In de tweede helft wist Patro Eisden nog verder uit te lopen, in de 64e minuut maakte Sigurdarson zijn tweede. Over de gehele match gezien had Club NXT maar liefst 72 procent balbezit, dit vertaalde zich niet in kansen. Club NXT had slechts één poging op doel gedaan, daar zette Patro Eisden er acht tegenover.