Riemer over incidenten tijdens Anderlecht - Standard

Riemer laat 'supporters' van Standard links liggen: “Ik zag ook blije fans”

8 december 2023 om 08:16

RSC Anderlecht haalde het donderdag in de Beker van België met 2-0. Na de match ging het helaas niet alleen om het sportieve aspect, maar ook over enkele Standard-'fans' die zich niet wisten te gedragen. Brian Riemer reageerde kort op de incidenten.

Na de 3-2 nederlaag in de competitie had Anderlecht iets recht te zetten tegen Standard. In de Beker van België nam paars-wit revanche. Helemaal in het slot van de partij waren er ongeregeldheden in de tribune. "Ik wil er niet al te veel over zeggen of aandacht aan schenken", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Riemer.

De trainer van Anderlecht wilde na de match begrijpelijk het positieve onderstrepen. "Dan zeg ik liever dat ik ook veel blije fans zag vanavond, veel mensen die van de wedstrijd hebben genoten. Twee teams die alles gegeven hebben ook. Daar gaat het om, daarom zijn we hier. Niet om die andere zaken. Hoe minder aandacht we daaraan geven, hoe beter."

Door de incidenten moet Standard mogelijk een match achter gesloten deuren spelen. Zondag staat er opnieuw een Anderlecht – Standard op het programma, maar dan in de Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.