Tissoudali scoorde voor Paul Nardi bij KAA Gent

Tissoudali kroont zich tot matchwinnaar bij KAA Gent: "Dit is voor Nardi"

3 december 2023 om 16:20

Matchwinnaar van dienst bij KAA Gent was alweer Tarik Tissoudali, die met twee doelpunten de Buffalo's aan een punt kon helpen. Scoren deed hij echter niet voor zichzelf, maar voor ploegmaat Paul Nardi.

Tissoudali scoorde het openingsdoelpunt, maar vooral zijn laatste treffer was belangrijk. Met een ultiem doelpunt hielp hij Gent nog aan een punt. "Op het einde was het chaos, alles of niets", lachte Tissoudali bij DAZN Eleven Sports.

Heel conventioneel was zijn doelpunt ook niet. De Marokkaanse international scoorde niet met de voet of het hoofd, maar wel met de heup. "Hoe je scoort is niet belangrijk. Goal is goal. We hebben hier niet verloren, dat is belangrijk", aldus de aanvaller.

Gent leek op weg naar een nederlaag, maar pakt nu toch nog een punt. "Vaak zat het op dat vlak wat tegen, nu hebben we het geluk wat mee. Dit punt is voor onze doelman", besloot Tissoudali.

Door het gelijkspel blijft de voorsprong van KAA Gent op KRC Genk vier punten. Tissoudali zit nu aan zeven doelpunten in zestien competitiewedstrijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.