LIVE: Transfers van de zomer van het seizoen 2024-2025

LIVE TRANSFERS: Vierde zomeraanwinst Club Brugge? Kassa voor Union SG

Vandaag om 15:12
Laatste update: om 15:12

Het is zomer! De transfermarkt is weer open. Wie verhuist van ploeg A naar ploeg B? Wie tekent een nieuw contract en wie vertrekt er transfervrij? In de liveblog van VoetbalPrimeur.be blijf jij op de hoogte van het laatste transfernieuws

Club Brugge heeft zich al geroerd op de transfermarkt. De landskampioen haalde onder meer Zaid Romero en Ardon Jashari in huis. Union verloor dan weer trainer Alexander Blessin. RSC Anderlecht nam dan weer afscheid van enkele huurlingen. KRC Genk en KAA Gent bouwen met een nieuwe trainer aan een nieuwe kern. Er mag dus nog heel wat vuurwerk verwacht worden op de Belgische transfermarkt.

VoetbalPrimeur.be houdt je hier niet alleen op de hoogte van de binnenlandse transfers, maar ook van de deals in het buitenland. Verwacht je dus ook aan transfernieuws uit La Liga, de Premier League, de Bundesliga, de Ligue 1, de Eredivisie, de Serie A en meer exotische competities. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.