Janssen na Antwerp – Standard

Janssen na Antwerp – Standard: “Met heel fijn gevoel de interlandperiode in”

11 november 2023 om 21:52
Laatste update: 11 november 2023 om 22:58

Vincent Janssen, de spits van Royal Antwerp FC, is zeer te spreken na de 6-0 overwinning op Standard. Janssen zorgde ervoor dat Antwerp uit de startblokken schoot, de spits nam de eerste twee treffers voor zijn rekening.

Janssen wist de eerste twee doelpunten van Antwerp te maken. “Die 2-0 was wel heel lekker. Meestal is dat zo'n moment waarop je gaat denken: "Gaan we door of niet?" Als die 3-0 valt en je die vasthoudt tot de rust, dan weet je dat het zo goed als gelopen is”, citeert Sporza Janssen, die niet zeker wist of Antwerp ook de vierde al had gemaakt voor de rust.

Janssen vertelt verder over de manier waarop hij zijn doelpunten maakte tegen Standard. “Bij de 1-0 kwam de bal via via bij mij terecht. Voor m'n linker vanaf een metertje of vijftien, dat is uithalen. Als de aanname goed is, dan schiet je. Dat is het instinct van een spits. Over de penalty was de trainer heel duidelijk. Hij gaf aan dat ik hem ging nemen. Dat vertrouwen is lekker, ook van de spelers”, aldus Janssen.

Janssen sluit af door te vertellen over het belang van de ruime zege van Antwerp tegen Standard. “Deze overwinning was gewoon heel belangrijk voor ons, zeker met het idee dat de interlandperiode eraan komt. We gaan met een fijn gevoel die tijd in”, besluit Janssen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.