Hoefkens na afgang Standard bij Antwerp

Hoefkens na afgang Standard bij Antwerp: “Geen fierheid en bezieling gezien”

11 november 2023 om 20:59
Laatste update: 11 november 2023 om 22:55

Carl Hoefkens, de hoofdtrainer van Standard, reageert op de dramatisch verlopen match tegen Royal Antwerp FC. De Rouches gingen op bezoek op De Bosuil, maar gingen met 6-0 onderuit tegen The Great Old.

Hoefkens vertelt hoe het kon gebeuren dat Standard met 6-0 de boot in ging tegen Antwerp. “We zijn een ploeg met twee gezichten. Het zou niet mogen dat we op deze manier voetballen. Ik heb geen fierheid, geen passie en geen bezieling gezien. Dat kán niet voor een club als Standard. Daar moeten we mee aan de slag. Dit was een dieptepunt en dat mag niet meer gebeuren”, citeert Het Laatste Nieuws Hoefkens.

Hoefkens geeft aan dat het nu met de interlandbreak twee weken negatief zal zijn wat er over Standard wordt geschreven. “Dat is misschien niet slecht. Wij hebben vuur en passie nodig. Alleen is het niet zo zwart als iedereen het nu zal zien”, deelt Hoefkens.

Hoefkens sluit af door te vertellen dat het collectief van Standard het belangrijkste is, dat ontbrak tegen Antwerp. “Wij willen challengen voor play-off 1. Alleen hebben wij momenteel niet de kwaliteit om matchen uit te spelen op technische en individuele acties. Wij moeten het als ploeg doen”, besluit Hoefkens.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.