Mazzu na Charleroi-RWDM: “Opluchting, want een coach is er ook om te winnen”

Mazzu na Charleroi-RWDM: “Opluchting, want een coach is er ook om te winnen”

7 oktober 2023 om 11:58

Felice Mazzu maakte vrijdagavond ongetwijfeld een hoop emoties mee in de partij tegen RWDM. Met een knotsgek slot van de wedstrijd wist Charleroi de drie punten dan toch thuis te houden. Mazzu reageert na afloop bij RTBF.

"We gaan door een periode waarin we soms pech hebben”, klinkt het bij Mazzu. “Soms zijn we gewoon een beetje onhandig. We moeten proberen om elke keer terug te komen. Vorige week verdienden we niet veel omdat we intensiteit misten in de tweede helft. We misten de wil om te winnen die we vandaag wel hadden.”

“Ik ben heel blij voor de spelers, voor mijn management, voor de fans en ook een beetje voor mezelf. In een carrière, als coach of als speler, heb je heel gelukkige momenten, zoals ik heb gehad, en dan heb je moeilijkere momenten”, klinkt het bij de T1. “Die heb ik ook gehad, en dat is sinds het begin van het seizoen ook zo geweest qua resultaten, maar niet qua aansluiting, qua instelling van de spelers. Vanavond is een opluchting, want een coach is er ook om wedstrijden te winnen."