Mazzù voor Charleroi – RWDM

Mazzù voor Charleroi – RWDM: “Een team dat het verdient om te zijn waar het is”

5 oktober 2023 om 18:46

Felice Mazzù, de hoofdtrainer van Sporting Charleroi, blikt vooruit op de ontmoeting met promovendus RWDM. Mazzù en Charleroi staan op een veertiende plaats na negen speelronden, RWDM staat negende. Mazzù uit zich lovend over de manier waarop RWDM is begonnen in de Jupiler Pro League.

Volgens Mazzù is het verdiend dat RWDM na negen speelronden al twaalf punten wist te pakken. “RWDM is een team dat het verdient om te zijn waar het nu is, omdat het veel goede dingen laat zien, snelheid heeft. Het is een team dat niet opgeeft, dat moeite doet met intensiteit”, citeert RTBF Mazzù.

Mazzù gelooft niet dat het een gemakkelijke opgave gaat worden voor Charleroi op vrijdagavond. Het is een goed team met een goede organisatie, omvang, snelheid en goede overgangen”, weet de hoofdtrainer van Charleroi.

Mazzù sluit af door te melden hoe RWDM nu gezien moet worden, volgens Mazzù is RWDM geen eendagsvlieg. “We spelen tegen een team dat zich stabiliseert in de Jupiler Pro League”, besluit Mazzù. Vrijdagavond komt RWDM op bezoek bij Charleroi in de tiende speelronde van de Jupiler Pro League.