Mazzù na uitspraken bij Charleroi

Mazzù na pittige uitspraken bij Charleroi: "Zag deze week dat we bewust worden"

5 oktober 2023 om 18:10

Felice Mazzù, de hoofdtrainer van Sporting Charleroi, reageert op zijn beladen uitspraken na de verliespartij tegen Union SG in de Jupiler Pro League. Charleroi verloor met 3-1 uit bij Union, Mazzù gaf aan dat hij wilde dat zijn ploeg wakker werd, anders konden ze niet meer met elkaar verder.

Mazzù vertelt dat zijn spelers bij Charleroi goed reageerden na de verliespartij uit bij Union. “De spelers waren heel professioneel, heel serieus. Wat ik deze week zag in hun houding, hun lichaamstaal en de manier van werken, is dat we ons ervan bewust zijn dat we op een moment aankomen waarop we absoluut moeten reageren”, citeert RTBF Mazzù.

Mazzù reageert ook nog specifiek op zijn woorden, eerder gaf de hoofdtrainer aan dat wanneer de spelers met hem door willen gaan, de mentaliteit moet veranderen. “Mijn woorden behoren mij toe en het blijft daarbij en dan is er nog de omvang van de pers en wat sociale netwerken ermee willen doen”, aldus Mazzù.

Mazzù is zich ervan bewust dat Charleroi zich op dit moment niet op de juiste plek op de ranglijst van de Jupiler Pro League bevindt. "Het is waar dat we ons in deze rode zone bevinden, maar er zijn slechts twee of drie opeenvolgende overwinningen nodig om in een zeer gunstige positie te komen”, besluit Mazzù.