Mazzù accepteert de mentaliteit niet na Union – Charleroi

Mazzù (Charleroi): "Als ze met mij verder willen is het tijd om wakker te worden"

1 oktober 2023 om 18:03

Felice Mazzù, de hoofdtrainer van Sporting Charleroi, reageert na de 3-1 verliespartij uit bij zijn oude werkgever Union SG. Mazzù is niet te spreken over de manier waarop Charleroi verloor bij Union, volgens de hoofdtrainer was er te weinige agressiviteit en duelkracht bij De Zebra’s.  

Mazzù geeft aan wat er volgens hem mis was met het spel van Charleroi tegen Union. “In het spel was er veel te weinig agressiviteit en duelkracht. Ik ga niet herhalen wat ik in de kleedkamers heb gezegd, maar ik zeg er wel altijd mijn gedachten. In de vorige nederlagen kon ik mij erbij neerleggen, omdat de mentaliteit toen wel goed was”, citeert Het Nieuwsblad Mazzù.

Mazzù vertelt verder dat hij niet van plan is om op deze manier verder te gaan bij Charleroi. “Ik heb tegen de spelers gezegd dat ik zo’n nederlaag niet accepteer. Als de club en de ploeg verder willen met mij, is het tijd om wakker te worden. Anders denk ik niet dat ze nog verder zullen kunnen met mij”, besluit Mazzù.

Door de verliespartij bij Union, blijft Charleroi na negen gespeelde matchen op zeven punten steken in de Jupiler Pro League. Hierdoor staat Charleroi op de veertiende plaats. De ploeg heeft alleen KV Kortrijk en KVC Westerlo onder zich.