Anderlecht-Deen beladen met kritiek na gelijkspel: 'Echt geen meerwaarde'

4 september 2023 om 10:00
Laatste update: 4 september 2023 om 10:05

RSC Anderlecht leek zondag op weg naar winst tegen KRC Genk, maar gaf die in het slot uit handen. De Brusselaars kenden een moeilijke avond tegen de Limburgers en wisten amper kansen bij elkaar te voetballen. Zo kon Anders Dreyer zich ook niet onderscheiden, die nu ook flink wat kritiek krijgt.

De Deense aanvaller moet dit seizoen voorin voor de creativiteit zorgen, maar had het bijzonder moeilijk tegen Genk. Na de partij kreeg hij in de Belgische kranten dan ook flink wat kritiek te verwerken.

Zo kreeg Dreyer van de Waalse krant Sudpresse slechts een 4 op 10 voor zijn prestatie. 'Vrijwel niets geproduceerd in de eerste helft', schreef men. 'Na rust was hij iets meer levendig, maar zonder genialiteit. Al moeten we zeggen dat hij weinig gebruikt werd op zijn ideale positie.'

Ook bij Het Nieuwsblad was men streng voor Dreyer, die bij Anderlecht onder meer de voorkeur krijgt op de vertrekkende Benito Raman. 'Maar wat heeft hij meer dan pakweg Raman die wordt weggestuurd', vraagt men zich af. 'Niets toch? Finesse hebben ze allebei niet. Veel lopen oké, maar Dreyer mist snelheid en diepgang. Echt geen meerwaarde', aldus het dagblad.

Tenslotte geeft men bij La Dernière Heure Dreyer eveneens een buis na zijn prestatie tegen Genk. 'Hij heeft helemaal niet laten zien waarom hij beter zou zijn dan Benito Raman. Onzichtbaar en teveel gezeur', besluit men.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)