Anderlecht duwt Raman richting exit

‘Anderlecht duwt Raman richting exit: Riemer laat fitte spits buiten selectie’

3 september 2023 om 16:04

Benito Raman, de spits van RSC Anderlecht, mag op zoek gaan naar een nieuwe club. Raman wordt naar de uitgang geduwd door Anderlecht, meldt Het Laatste Nieuws. De spits is volledig fit, maar zit niet bij de wedstrijdselectie in de kraker tegen KRC Genk.

Het is extra opvallend dat Raman niet bij de selectie van Anderlecht zit, omdat Anderlecht op zaterdagavond deelde dat de spits nog wel onderdeel was van de selectie. Hoofdtrainer Brian Riemer heeft aangegeven er hoe dan ook geen plaats was voor Riemer op de bank bij Anderlecht. Riemer wilde Raman een plaats op de tribune besparen.

De timing van het nieuws van Anderlecht wordt als ongelukkig ervaren door de entourage van Raman. Vooral omdat het vlak voor de sluiting van de transfermarkt voor de meeste omringende landen gebeurde.

Raman kwam twee jaar geleden over van Schalke 04 op verzoek van Vincent Kompany. Raman geniet bij Anderlecht een flink salaris. Door de sluiting van de transfermarkt in de meeste landen blijven er weinig mogelijkheden over voor de spits. Een andere Belgische topclub, Turkije, Griekenland of naar Saudi-Arabië zijn nog de overgebleven mogelijkheden.