Liverpool heeft Nederlanders niet nodig: Aston Villa met ruime cijfers verslagen

Invallers Tielemans en Bailey gaan met Villa zwaar onderuit tegen Liverpool

3 september 2023 om 17:14

Liverpool heeft zondag een overtuigende zege geboekt op Aston Villa in de Premier League. De ploeg van manager Jürgen Klopp trok op Anfield met 3-0 aan het langste eind. 

Bij Aston Villa geen Youri Tielemans en Leon Bailey in de basis, al mochten zij wel invallen in de partij. Het was Liverpool dat al snel op voorsprong kwam tegen Aston Villa. Dominik Szoboszlai trof doel, nadat een doorgeschoten hoekschop voor zijn voeten kwam.

Het was het startsein voor een eenvoudige middag. Na 22 minuten lag de bal weer in het net. Mohamed Salah, die bij de club lijkt te blijven ondanks een monsterbod uit Saudi-Arabië, bediende Darwin Núñez. De Uruguayaan raakte de paal, maar Matty Cash werkte de bal vervolgens ongelukkig in eigen doel. Na rust werd het ook nog 3-0. Salah tikte bij de tweede paal binnen na verlengen van Núñez.

Liverpool blijft door de ruime zege ongeslagen. De formatie van Klopp begon met een remise tegen Chelsea, maar was vervolgens te sterk voor Bournemouth en Newcastle. The Reds melden zich weer naast Tottenham Hotspur en West Ham United, die ook tien punten pakten in de eerste vier duels. Alleen Manchester City is nog volledig foutloos.