Chery kent concurrentie nog niet goed, maar voorspelt zege Anderlecht op Club

Vandaag om 16:17

Tjaronn Chery is een van de smaakmakers in de Jupiler Pro League dit seizoen. De Nederlander met Surinaamse roots scoorde al zes keer en gaf twee assists voor Royal Antwerp FC. Opvallend detail: na enkele maanden in ons land kent hij de concurrentie nog niet zo goed.

Bij DAZN zochten ze de aanvallende middenvelder op en lieten hem de winnaars van enkele topmatchen het aankomende weekend voorspellen. Chery’s voorspellingen RSC Anderlecht verslaat Club Brugge, KRC Genk gaat die punten halen op KAA Gent en hijzelf gaat met Antwerp winnen van Standard.

Chery maakte met een brede glimlach op zijn gezicht nog wel een voorbehoud bij zijn voorspellingen: “Ik ken nog niet alle teams zo goed, dus als het niet allemaal juist is, dan weet je waarom.”

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.