Vanhaezebrouck is niet mals voor Anderlecht-pion Verschaeren: "Dan wordt het pijnlijk"

28 oktober om 21:45

Yari Verschaeren heeft het moeilijk bij RSC Anderlecht en krijgt flink wat kritiek te verwerken. De eigen achterban wil hem niet langer in de basis zien, maar ook Hein Vanhaezebrouck is streng voor de middenvelder.

Verschaeren werd door Vanhaezebrouck nog in de basis van Anderlecht gedropt, maar krijgt bij Het Nieuwsblad nu wel kritiek van zijn ex-trainer. Zo wordt hij onder meer een voldane speler die vindt dat hij al veel bereikt heeft, genoemd. "Vroeger had die een enorme drive, maar nu lijkt die helemaal weg", klinkt het.

Dat Verschaeren ook lof heeft voor zichzelf, vindt Vanhaezebrouck dan ook overdreven en niet gepast. "Vorige week zegt hij in een interview dan nog dat hij zichzelf een van de beste spelers in België vindt op zijn positie, en doet hij alsof de critici niks van voetbal kennen. Dan wordt het toch tijd dat een paar mensen in z’n omgeving hem wakker schudden", zucht Vanhaezebruock.

Volgens Vanhaezebrouck zijn er dan ook meer dan genoeg middenvelders die al veel hebben gepresteerd in ons land. En al zeker bij Club Brugge. "Met Hans Vanaken, die weer de groter aanjager was, moet je zelfs niet beginnen te vergelijken, want dan wordt het pijnlijk", besluit Vanhaezebrouck.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met onder meer de overwinning van Club Brugge tegen RSC Anderlecht, de sterke prestaties van Chery bij Royal Antwerp FC en de (potentiële) winnaar van de Gouden Bal. Dat en nog veel meer!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.