Mario Balotelli tekent bij Genoa CFC

OFFICIEEL: Balotelli maakt comeback in de Serie A en gaat aan de slag bij Genoa CFC

Vandaag om 17:51

De transfer hing al een tijdje in de lucht, maar is nu ook officieel. Rode Duivel Koni De Winter heeft er een nieuwe ploegmakker bij: niemand minder dan Mario Balotelli

De 34-jarige Balotelli zat zonder club nadat zijn contract bij het Turkse Adana Demirspor afliep. De voormalige international van Italië maakt nu z'n comeback in de Serie A. Hij tekende een contract tot en met 2025 en ging naar verluidt akkoord om serieus in te leveren wat z'n salaris betreft, zo meldt Fabrizio Romano.

Eerder was de aanvaller aan de slag bij Inter, AC Mila, Brescia en Monza. Daarnaast speelde hij voor zowel Manchester City, Liverpool, OGC Nice, Marseille als FC Sion. Bij Genoa moet hij de concurrentie  in de spits aangaan met Andrea Pinamonti, Vitinha, Jeff Ekhator, David Ankeye en Caleb Ekuban.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met onder meer de overwinning van Club Brugge tegen RSC Anderlecht, de sterke prestaties van Chery bij Royal Antwerp FC en de (potentiële) winnaar van de Gouden Bal. Dat en nog veel meer!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.