Peter Vandenbempt over KV Mechelen

KV Mechelen start uitstekend in JPL: "Er is best wat keuze voor Hasi"

Vandaag om 13:47

KV Mechelen kende een uitstekende start van het Jupiler Pro League seizoen. De ploeg van Bensik Hasi is momenteel terug te vinden op de vierde plaats in de JPL. Het puntentotaal staat na twaalf wedstrijden al op 20.

Volgens Peter Vandenbempt maakt KV Mechelen een goede kans op een hoge klassering in de Jupiler Pro League. "Voor de top 6 zijn er geen garanties en de concurrentie is groot. We gaan ervan uit dat Union toch niet zal blijven aanmodderen, Anderlecht dat op termijn weer een hoger niveau zal halen, enzovoort. Maar als je Mechelen in de balans legt met Westerlo, Dender, Leuven of Standard, dan denk ik dat zij wel kans maken", klinkt het bij Sporza.

De ploeg van Hasi wist al drie wedstrijden op rij te winnen. "Er is veel zelfvertrouwen, dus KV Mechelen zit in de goede flow - met Nikola Storm die daar na een moeilijk seizoen de exponent van is. Lauberbach vind ik een nuttige spits en nu er veel geblesseerden terugkeren, is er ook best wat keuze voor Hasi."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Lees meer over:

Deel via