Romeo Vermant na eerste goal bij Club Brugge tegen RSC Anderlecht

Vermant na eerste goal bij Club Brugge: “Tegen Anderlecht, zó enorm veel emoties”

Vandaag om 19:52

Romeo Vermant wist Club Brugge op voorsprong te brengen tegen RSC Anderlecht in het Jan Breydelstadion. Vermant maakte zijn eerste doelpunt voor Blauw-Zwart in de Jupiler Pro League. Net als zijn vader Sven Vermant wist ook Romeo Vermant te scoren tegen paars-wit.

Vermant geeft aan wat het eerste doelpunt bij Club Brugge voor hem betekende. “Ik ben al een tijdje op zoek naar die eerste goal in de A-ploeg van Club. Dat het tegen Anderlecht was, maakt het des te specialer. Ik kan moeilijk beschrijven wat er door me heen ging: zó enorm veel emoties. Het voelde geweldig om met m’n ploegmakkers te kunnen vieren”, citeert Het Laatste Nieuws Vermant.

Vermant zijn vader Sven keek toe vanaf de tribunes van het Jan Breydelstadion. “Ik grap af en toewel met mijn papa. Hij heeft regelmatig gescoord tegen Anderlecht en ik in de jeugd ook wel eens. Gisteravond hadden we het er zelfs nog over. ‘Tegen Anderlecht scoor je graag hé’. Maar ik vroeg om rustig te blijven. ‘We zien morgen wel’, zei ik. Dat het dan effectief lukt om te scoren, maakt het des te mooier”, besluit Vermant.