Hayen vol lof over Club Brugge-spelers, maar: "Dit moeten we elke week brengen"

Vandaag om 18:43

Veel tevreden gezichten bij Club Brugge na de 2-1 overwinning tegen RSC Anderlecht. De landskampioen was de hele wedstrijd baas en verdiende de driepunter, al zag Nicky Hayen toch een groot werkpunt.

Nadat Maxim De Cuyper al aangaf dat er te weinig efficiëntie was bij de Bruggelingen, kon coach Hayen enkel maar akkoord gaan met zijn linksachter. "We hebben het onszelf weer moeilijk gemaakt. Dat moet eruit", klonk het achteraf tegenover DAZN.

Al wilde de coach toch vooral positief spreken over zijn ploeg en de prestatie tegen paars-wit. "Je ziet dat we een heel goeie ploeg hebben. Vandaag is de tactische discipline tot in de puntjes uitgevoerd. Als je dat combineert met de nodige creativiteit in het offensieve compartiment, dan kom je tot mooie dingen", gaf hij nog aan.

Hayen beseft echter ook dat Club Brugge een seizoen van ups en downs kent. Hij hoopt de komende weken dus een herhaling te zien van deze prestatie. "Nu moeten we dit wel elke week brengen en onze momenten niet uitkiezen", besloot hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.