De Cuyper na Club Brugge-zege toch kritisch: "Het is echt ongelofelijk"

Vandaag om 17:00

Een overtuigende zege tegen RSC Anderlecht, maar toch was Maxim De Cuyper niet helemaal tevreden. De linksachter was na de overwinning van Club Brugge toch opvallend kritisch en zag dat het beter kon (en moest).

Club Brugge was heer en meester tegen Anderlecht, maar won uiteindelijk 'maar' met 2-1. Het werd in het slot zelfs nog bijna 2-2. "Het is ongelofelijk dat we het op het einde nog zo lastig kregen", foeterde De Cuyper achteraf bij DAZN. "Het is een beetje het verhaal van dit seizoen."

Volgens de linksachter had Club Brugge namelijk meer dan genoeg kansen om meer te scoren dan die twee doelpunten. "We moeten echt efficiënter zijn", ging hij verder. "Als we met 5-0 winnen, zegt niemand er iets van. Ik had het er met Mignolet nog over dat we wisten dat dit zou gebeuren", aldus De Cuyper.

Toch zag De Cuyper ook dat Club Brugge een goede partij speelde tegen de aartsrivaal. "Een heel goeie match zelfs. We creëerden zelf veel en gaven volgens mij helemaal niks weg in de eerste helft. We proberen de tegenstander altijd onder druk te zetten, maar vandaag kwam dat er echt goed uit", besloot hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.