VP Rapport van Club Brugge na de overwinning tegen Anderlecht

VP Rapport: Jashari, Tzolis en Vermant blinken uit bij Club Brugge – RSCA

Vandaag om 15:49
Laatste update: om 15:52

Club Brugge heeft in eigen huis met 2-1 gewonnen van RSC Anderlecht. Blauw-Zwart boekte een verdiende zege en kwam via Romeo Vermant en Chemsdine Talbi tot scoren. Bij Anderlecht wist Jan-Carlo Simic de aansluitingstreffer te maken. VoetbalPrimeur.be heeft een rapport gemaakt van de prestaties van de spelers van Club Brugge tegen Anderlecht.

Simon Mignolet – 6,5
De doelman van Club Brugge had de eerste helft schriftelijk kunnen afleggen. Hij zag enkel aanvallers van Anderlecht op afstand. Kreeg in het slot onverwacht nog een doelpunt tegen, maar daar kon hij weinig aan doen.

Joaquin Seys – 7,5
De jongeling bewees opnieuw waarom hij de rechtsachter is van Club Brugge. Legde veel energie in zijn spel en hield simpel mee de aanvallers van Anderlecht af.

Brandon Mechele – 7,5
Anderlecht kwam in het Jan Breydelstadion niet tot echte kansen. Mechele en co. hadden alles controle. Dolberg zat in de zak van de verdedigers van Club Brugge.

Joel Ordóñez – 7,5
Er kwam niets door bij Club Brugge. Ordóñez en co. stonden dat niet toe.

Maxim De Cuyper – 7,5
De linksachter van Club Brugge leefde zich weer uit. Kwam goed mee naar voor, was sterk in de combinatie en stond ook aan de basis van de 2-0 door goed in te grijpen bij een lange bal.

Ardon Jashari – 8
De middenvelder zoekt al een tijdje naar een referentiematch. Eigenlijk speelde hij die tegen Anderlecht. Speelde als een echte box-to-box-middenvelder.

Raphael Onyedika – 7
Had iets recht te zetten na zijn rode kaart tegen AC Milan en deed dat ook. De middenvelders van Anderlecht konden nooit het spel bepalen.

Hans Vanaken – 7,5
Toonde nog maar eens dat de matchen tegen Anderlecht hem liggen. Was de beste middenvelder op het veld. Had alles onder controle.

Andres Skov Olsen – 6,5
De Deen zoekt al een tijdje naar zijn beste vorm. Kreeg tegen Anderlecht nog eens zijn kans. Greep die niet helemaal en werd vervangen na 69 minuten.

Christos Tzolis – 8
De Griek gunde de verdedigers van Anderlecht geen rust. Ging na 8 minuten goed doorjagen en dat leverde de 1-0. Deed meteen na de rust de netten ook trillen, maar de VAR merkte buitenspel op.

Romeo Vermant – 8
De jongeling gaat vannacht goed slapen. Hij kreeg de voorkeur op Jutgla en dat bleek helemaal terecht. Het jeugdproduct scoorde net tegen Anderlecht zijn eerste doelpunt voor de A-ploeg. Dat handen op elkaar gingen bij zijn vervanging was meer dan terecht..