De Ketelaere schittert met knappe goal én twee assist bij Atalanta, Italiaanse media lovend

Vandaag om 11:16

Charles De Ketelaere heeft zaterdag opnieuw kunnen uitblinken bij Atalanta. Zijn ploeg won met maar liefst 6-1 van Hellas Verona. Met één doelpunt en twee assists was de Rode Duivel ook één van de uitblinkers, wat hem flink wat lof opleverde in Italiaanse media.

Al na vijftien minuten voetballen was de partij tussen Atalanta en Verona al beslist. Het stond toen 3-0, nadat De Ketelaere op bijzonder knappe wijze voor de 3-0 zorgde. Daarna zorgde hij ook nog voor de assists bij het vijfde en zesde doelpunt van Atalanta.

@dazn_be ☄️ | Oh la la, Charles De Ketelaere! 🤤🤌 #AtalantaVerona #SerieA #golazo#deketelaere #CDK ♬ original sound - DAZN Belgium 🇧🇪


Het leverde hem bij BergamoNews een 8 op 10 op voor zijn wedstrijd. 'Hij maakte en schitterend doelpunt. Het was een avond waarin hij werd gekust door de godin van de schoonheid', schreef men. Ook bij Oggi Sport was men lovend. 'Een juweel in de aanval van Atalanta. Hij blijft maar groeien bij de club', klonk het.

Dat De Ketelaere beter en beter wordt bij Atalanta, ziet men ook bij Tuttomercatoweb. 'Hij is helemaal ontbolsterd na zijn doelpunt tegen Fiorentina. Een belangrijke pion in de aanvallende drietand van Bergamo', schrijft men. Ten slotte kreeg De Ketelaere ook bij Goal nog een 8 op 10 voor zijn partij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.