Beveren en de RSCA Futures delen de buit in Challenger Pro League

SK Beveren en de RSCA Futures delen de buit in Challenger Pro League

26 oktober om 22:13

SK Beveren en RSCA Futures hebben met 1-1 gelijkgespeeld in de Challenger Pro League. Beveren wist via Sander Coopman op voorsprong te komen. In de tweede helft maakten de RSCA Futures gelijk via Joren Dom.

Het ging gelijk op tussen Beveren en de RSCA Futures. Na 30 minuten was het de thuisploeg die op voorsprong wist te komen. Een strak aangesneden voorzet werd binnen gewerkt door Coopman. Dit werd ook gelijk de ruststand.

In de tweede helft was het aan de RSCA Futures om te antwoorden. Dit lukte de beloften van RSC Anderlecht in de 56e minuut. De vrije trap van de RSCA Futures werd nog van richting veranderd en ging bij de eerste paal binnen. Beide ploegen wisten niet meer tot scoren te komen, waardoor de RSCA Futures 4 op 6 pakken in de competitie.