Napoli wint met Romelu Lukaku en Cyril Ngonge van Lecce

Met Lukaku en Ngonge wint Napoli nipt van laaggeklasseerde Lecce

Vandaag om 17:15

Romelu Lukaku en Cyril Ngonge hebben zaterdag de drie punten thuisgehouden met hun ploeg SSC Napoli. Beide Rode Duivels kwamen aan de aftrap in het duel tegen Lecce, maar kwamen niet tot scoren.

Met 22 op 27 is Napoli nu leider in de Serie A en staat het er dus uitstekend voor. Tegen Lecce had coach Antonio Conte dus een basisplekken voor allebei onze landgenoten in petto. Voor Ngonge was de eerste keer in de competitie dit seizoen.

Napoli was de betere ploeg op eigen veld en leek na een halfuur voor te komen door een goal van aanvoerder Giovanni Di Lorenzo. De arbiter keurde dat doelpunt echter af na een VAR-check. Lukaku had op dat moment al een flinke kans onbenut gelaten voor de thuisploeg.

In de tweede helft kreeg Lukaku alweer een kans, maar andermaal stond het vizier van onze landgenoot niet goed afgesteld. Iets later was het wel raak voor Napoli, een treffer van Di Lorenzo kreeg nu wel de goedkeuring. Verder kwam Napoli niet en zo bleef het bij 1-0 in het Stadio Diego Armando Maradona.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.