Hayen over verlies Club Brugge tegen AC Milan in Champions League

Hayen zag ontgoocheling bij Club Brugge na nederlaag tegen AC Milan

Vandaag om 12:46

    Club Brugge-trainer Nicky Hayen heeft teruggeblikt op de 3-1 nederlaag van zijn ploeg op bezoek bij AC Milan in de Champions League. Hayen zag een ontgoocheling bij zijn ploeg, die denkt dat er meer te halen viel in Milaan. 

    Brugge begon sterk aan het duel tegen Milan met een paar kansen en hard schot op de lat van Joel Ordóñez. Maar de hoop vervloog snel nadat Raphael Onyedika een rode kaart pakte. Toen begon Milan te draaien en onder aanvoering van een uitblinkende Tijjani Reijnders gingen Hayen en Brugge onderuit. 

    "Ik denk dat ontgoocheling het juiste woord is", zo zei Hayen in de persconferentie voor de topper tegen Anderlecht dit weekend. "Dat betekent dat we een positieve wedstrijd hebben neergezet, maar uiteindelijk wil je ook resultaat halen. De ontgoocheling overheerst. Voor mij is het wel een positief gegeven dat je het winnaarsgevoel ziet bij de spelers. Dat zal je elke keer moeten uitdragen en ik twijfel er niet aan dat dat er dit weekend ook weer zal zijn", aldus Hayen.

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.