Vermoedelijke opstelling PSV tegen PEC

Bakayoko geslachtofferd? 'Bosz lijkt wijzigingen door te voeren aan opstelling'

Vandaag om 09:44

    PSV neemt het zaterdagavond om 18.45 uur op tegen PEC Zwolle. Peter Bosz gaat ten opzichte van het laatste Eredivisie-duel een hoop wijzigingen doorvoeren. Zo lijkt het erop dat Rode Duivel Johan Bakayoko, geslachtofferd gaat worden. 

    Na het knappe 1-1 gelijkspel tegen Paris Saint-Germain in de Champions League moet PSV weer over tot de orde van de dag. Zaterdagavond wacht het duel met PEC Zwolle in eigen huis. Walter Benítez wordt zoals altijd in de basis verwacht. Voor hem keert Matteo Dams terug op linksback na zijn schorsing. Ook Rick Karsdorp begint net als tegen AZ in de basis. De back moest het duel met PSG missen door een lichte blessure. De backs flankeren Ryan Flamingo en Olivier Boscagli, die het centrum vormen.

    Op het middenveld moet Bosz ten opzichte van AZ-uit Jerdy Schouten missen. De middenvelder ligt net als Joey Veerman langdurig uit de roulatie. Tegen PSG loste Bosz dat op door met Malik Tillman, Ismael Saibari en Guus Til op het middenveld te beginnen. De verwachting is dat dat ook tegen PEC het middenrif van de Eindhovenaren zal zijn.

    In de voorhoede begint Luuk de Jong zoals altijd in de punt. De spits en aanvoerder van de Eindhovenaren zal worden geflankeerd door Noa Lang op links. De aanvaller verkeert in uitstekende vorm met doelpunten tegen AZ en PSG. Op rechts geeft Bosz vermoedelijk Ivan Perisic de kans. Dat gaat ten koste van de worstelende Johan Bakayoko.

    Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Karsdorp, Flamingo, Boscagli, Dams; Tillman, Saibari, Til; Perisic, De Jong, Lang. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.