Premier League clubs geïnteresseerd in Andreas Skov Olsen van Club Brugge

'Skov Olsen op de radar bij Spurs, ook West Ham en Aston Villa geïnteresseerd'

Vandaag om 09:36

    Club Brugge-speler Andreas Skov Olsen kent een sterk seizoen tot nu toe in de Jupiler Pro League. De Deen staat daarom ook op het lijstje van een aantal Premier League-clubs, waaronder ook Tottenham Hotspur

    GMS weet te melden dat naast Tottenham Hotspur, ook West Ham United en Aston Villa Skov Olsen hoog op de lijst hebben staan. De buitenspeler scoorde dit seizoen tot nu toe vier goals en leverde ook nog een assist in de Jupiler Pro League. De 24-jarige Skov Olsen loopt aan het einde van het seizoen uit zijn contract, wat Club Brugge misschien wel dwingt om hem in de winter nog voor een goed bedrag te verkopen. 

    Naast Tottenham, West Ham en ook Aston Villa zou er ook interesse zijn vanuit Italië en Spanje voor Skov Olsen. Volgens GMS zijn ook Sevilla en en AC Milan geïnteresseerd in de verdiensten van de Deen. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.