'Liverpool denkt aan Bundesliga-sensatie, maar hoort grote miljoenenvraagprijs'

'Liverpool gaat voor Frankfurt-sensatie, maar hoort enorme vraagprijs'

Vandaag om 21:06

Liverpool weet met welk bedrag het over de brug moet komen, wil het kansmaken op de handtekening van Omar Marmoush. Volgens de Duitse tak van Sky Sport verlangt Eintracht Frankfurt een transfersom van tussen de vijftig en zestig miljoen euro.

Enkele weken geleden kwam naar buiten dat Liverpool een oogje heeft op Marmoush, die dit seizoen aan de lopende band scoort in de Bundesliga. The Reds hebben nog altijd interesse en legden in de voorbije periode ook contact met het management van de speler, die zelf dolgraag de overstap naar Liverpool wil maken. Sky weet nu te melden welk bedrag Eintracht Frankfurt verlangt voor de Egyptenaar.

Volgens het Duitse medium vraagt de nummer zes van de Bundesliga een transfersom van tussen de vijftig en zestig miljoen euro. Iets meer dan een jaar geleden nam Frankfurt de multifunctionele aanvaller nog transfervrij over van VfL Wolfsburg. Het is niet duidelijk hoe Liverpool tegen de vraagprijs van Frankfurt aankijkt.

In zeven Bundesliga-duels was Marmoush dit seizoen al goed voor negen goals en vier assists. In de Europa League scoorde hij ook al een keer en was hij eveneens een keer de aangever, terwijl de teller in de DFB Pokal op twee assists staat. Marmoush speelt zijn wedstrijden voornamelijk in de punt van de aanval, maar hij kan ook uit de voeten als aanvallende middenvelder, valse spits en linksbuiten.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.