Vanheusden (KV Mechelen) na twee maanden weer in wedstrijdselectie

Vandaag om 13:44

Zinho Vanheusden is opnieuw opgenomen in de selectie bij KV Mechelen. Dat was inmiddels meer dan twee maanden geleden. Vanheusden was al die tijd onbeschikbaar met een hernia.

Vanheusden is sinds de zomer aan de slag bij KV Mechelen, maar zijn blessuregevoeligheid sloeg al snel toe. In augustus moest hij de strijd staken met een hernia, een blessure waar hij al eerder last van had.

Nu zit hij voor het eerst sinds 9 augustus nog eens in de selectie voor de wedstrijd tegen FC Dender. Hij wordt echter niet aan de aftrap verwacht. "Ik volg daarin de medische staf en Zinho zelf", aldus coach Besnik Hasi bij Het Laatste Nieuws. "We volgen het dag per dag op. Qua ritme is hij wel wat kwijt. Hij werkt enorm hard, ook buiten de trainingsuren."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.