Anders Dreyer over concurrentie op flank bij RSC Anderlecht en Degreef

Dreyer heeft pak meer concurrentie: "Degreef doet het echt heel goed"

Vandaag om 15:36

Over 'een dijk van een wedstrijd' kon RSC Anderlecht-winger Ander Dreyer niet spreken na de winst tegen Ludogorets. Toch pikte de Deen alweer z'n doelpuntje mee op het einde. Hij reageerde na afloop en beseft dat hij dit seizoen een pak meer concurrentie heeft op de flank.

De plekjes zijn toch nét iets duurder geworden op de flank bij RSC Anderlecht. Met Degreef, Edozie, Angulo, Amuzu en ook Verschaeren, moet Dreyer zich toch meer bewijzen. "Ik word er beter van. Ik ben niet meer zeker van mijn plaats en moet David (Hubert, red.) elke training opnieuw tonen waarom ik in de basis hoor", citeert Het Nieuwsblad de winger. 

Voor de jonge Tristan Degreef had Dreyer dan ook enkel lof. "Degreef doet het echt heel goed", geeft hij toe. "Hij brengt veel energie. Vandaag lokte hij de rode kaart uit bij de tegenstander. Goed voor ons", aldus de Deen. 

Bij Dreyer loopt het toch nét iets minder dan vorig seizoen, al is dat geen schande. Hij ging mee naar het EK met Denemarken en ook de verloren titelstrijd sleepte nog even na. "Ik ben bovendien net vader geworden. Ook heel vermoeiend. Natuurlijk wil ik elke wedstrijd starten. Maar af en toe rust is ook oké", besluit Dreyer.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.