Van Bommel praat (mogelijk) over Anderlecht: "Dan moet je het niet doen"

Vandaag om 12:29
Laatste update: om 13:39

Mark van Bommel zit nog altijd zonder werk, al werd hij recent gelinkt aan zowel Anderlecht als Benfica. Van Bommel reageert bij Tafel Voetbal op die interesse.

Van Bommel kreeg alvast een concrete aanbieding binnen, maar zegt niet van welke club. "Zo concreet dat ik de keuze gemaakt heb om het niet te doen", aldus Van Bommel. "Als je nu instapt, ben je afhankelijk van de situatie. Dan heb je drie, vier, misschien vijf dagen voor de eerstvolgende wedstrijd. Aan het begin van het seizoen heb je vier, vijf tot zes weken. Als de club dan ook nog Europees speelt, heb je amper trainingsmomenten over."

De kans is groot dat Van Bommel dit seizoen nergens meer tekent. "Ik vind het moeilijk om in het midden van het seizoen erin te stappen. Als het echt een hele grote club is, dan moet je natuurlijk gaan. Maar als je een klein beetje twijfelt, dan moet je het niet doen."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.