Anders Dreyer reageert na zege Anderlecht tegen Ludogorets

Dreyer over afgekeurde tegengoal: "Hoorde dat het echt nipt was"

Vandaag om 08:02

Anders Dreyer was donderdag nog eens trefzeker voor RSC Anderlecht. Met zijn tweede van het seizoen zorgde de Deen in een penibele eindfase voor verlossing tegen Ludogorets.

De flankspeler mocht na twee matchen op de bank te zijn gestart weer eens in de basisploeg beginnen van David Hubert. De Deen is lang niet altijd meer zeker van een plek bij de eerste elf. “Om eerlijk te zijn was mijn zomervakantie veel te kort”, vertelt Dreyer daarover bij Het Nieuwsblad. “Maar het seizoen begon veel sneller dan ik mij had voorgesteld. Ik weet dat ik op het EK weinig speelde, maar je blijft dat wel voelen.”

Met zijn goal in de toegevoegde tijd was hij blij, maar de Deen zag paars-wit het zichzelf nodeloos moeilijk maken. “Als aanvaller ben ik altijd blij om te scoren”, klinkt het. “Toch hadden we geluk dat die gelijkmaker in de laatste minuten nog afgekeurd werd. Ik hoorde dat het echt nipt was. Dat mag echt niet gebeuren.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.