Weinig hoop voor Union na nieuw duel zonder doelpunt: "Dat gaat enkel erger worden"

24 oktober om 21:40

Union SG kende alweer een moeilijke avond en ging in Denemarken met 1-0 onderuit tegen FC Midtjylland. Opnieuw een wedstrijd waarin het niet kon scoren. Bij Play Sports begint men stilaan te vrezen voor de Brusselaas.

Frank Raes gaf na de partij nog aan dat Union wel een verdienstelijke tweede helft speelde, maar dat bleek niet genoeg voor een punt. Zelfs geen doelpunt. "Het ergste is dat die nul er weer staat", aldus Hein Vanhaezebrouck. "En dat begint in de hoofden te kruipen en dat gaat enkel maar erger worden", klinkt het.

Bob Peeters ziet ook een groot verschil met het Union van vroeger. "Je krijgt niet het gevoel dat ze nog tot scoren gaan komen. Vorig jaar werden tegenstanders meteen afgestraft bij het verliezen van het balbezit, maar nu is het wachten op Godot", klinkt het.

Die doelpunten moeten er wel snel beginnen komen. Te beginnen komend weekend tegen Cercle Brugge. "En ze spelen thuis, dat is het enige voordeel voor Union", aldus Vanhaezebrouck. "En dat is ook de enige hoop die ze nog hebben om zondag over Cercle Brugge te geraken", besluit hij.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.