Degryse vol lof over Barcelona talent na zege tegen Bayern München

Degryse vol lof over Barcelona talent: “Messi was destijds niet veel beter”

Vandaag om 20:22

Marc Degryse is vol lof over Lamine Yamal bij FC Barcelona. De 17-jarige aanvaller wist tegen het FC Bayern München van hoofdtrainer Vincent Kompany ook weer indruk te maken. Degryse durft het aan om hem te vergelijken met Lionel Messi.

Degryse deinst er niet voor terug om Lamal met Messi te vergelijken bij Barcelona. “Al is het altijd link, maar wát een speler. Messi was ook goed op zijn zeventiende, maar echt niet veel beter dan Yamal, vind ik”, citeert Het Laatste Nieuws Degryse.

Lamal heeft nog een lange weg te gaan, Messi maakte 855 doelpunten en leverde meer dan 300 assists af. “Dat kan je niet voorspellen. Ik kan nu niet zeggen dat ook hij het voetbal twintig jaar lang zal domineren, maar hij heeft in elk geval een goeie start genomen om de opvolger van Messi te zijn. Het zou straf zijn moest hij dezelfde statistieken halen”, besluit Degryse.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.