Omri Gandelman (Gent) over effect van situatie Israël op hem

Gandelman (Gent) over effect van situatie Israël op hem: "Wil dat ze oké zijn"

Vandaag om 19:19

Omri Gandelman weet veel indruk te maken bij KAA Gent. De middenvelder weet zich te tonen op het voetbalveld en weet opvallend vaak het net te vinden voor de Buffalo’s. Gandelman is afkomstig uit Israël en vertelt wat de oorlogssituatie daar voor invloed op hem heeft.

Gandelman werd gevraagd naar zijn familie in Israël en antwoordde als volgt. “Deze ochtend was er een gespannen situatie. Mijn familie woont dicht bij Tel Aviv en er werden raketten boven hen uit de lucht geschoten. De situatie in mijn land zit constant in mijn hoofd. Mijn vriendin en ik wonen hier in alle rust. Terwijl je familie iets heel anders meemaakt. Het enige wat je wil, is dat ze oké zijn”, citeert Het Laatste Nieuws Gandelman.

Gandelman geeft aan dat zijn vriendin aangeeft dat zij hun leven leiden in Gent, maar wanneer zijn familie belt, hij er toch middenin zit. “We zijn zó ver van hen, maar met onze gedachten ook zó dichtbij. Ik had het heel moeilijk met de situatie, zeker in het begin. Maar als je scoort, bijvoorbeeld tegen Club Brugge of voor de nationale ploeg, dan beurt dat hen op. Dan kan ik ze een ‘moment of happiness’ geven. Een geluksmoment”, besluit de middenvelder van Gent.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.