CEO Bormans (Union): "Het spel is goed, nu moeten we nog oogsten"

Vandaag om 13:16

Union neemt het donderdagavond op tegen Midtjylland. CEO Philippe Bormans ziet zijn team goed spelen, al willen de resultaten niet altijd mee.

"Ik heb er veel zin in", aldus Bormans bij Het Laatste Nieuws. "We kenden wat pech in onze eerste twee matchen, maar we hopen nu te winnen. Het zijn kleine dingetjes die nog ontbreken, om te scoren. Het spel is goed, nu nog oogsten. Ooit gaat die pech omkeren, hopelijk snel."

Bormans benadrukt wel dat coach Sebastien Pocognoli niet ter discussie staat. "De kwaliteit is er immers. Het is een combinatie van factoren hé. Wat pech, een paar percentjes hier en daar, automatismen... Als het wat meezat, draaiden we nu bovenin mee. Maar dat gaat veranderen, geen paniek. We gaan de Europa League alleszins nooit opgeven, ik wil elke match aanvatten om ze te winnen."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.