Omri Gandelman over ongeziene transfersituatie bij KAA Gent

Gandelman over ongeziene transfersituatie bij Gent: “Was niet fijn om te horen”

Vandaag om 09:29

Omri Gandelman weet veel indruk te maken in nationaal en internationaal niveau. De middenvelder van KAA Gent weet het net makkelijk te vinden bij de Buffalo’s en scoorde onlangs ook voor Israël tegen Frankrijk. Gandelman blikt tegenover Het Laatste Nieuws terug op zijn bijzondere transfer naar Gent.

Gandelman zijn eerste maanden bij Gent waren niet eenvoudig. In de zomer van 2023 kwam Gandelman voor 2 miljoen euro over van Maccabi Netanya. Bij zijn persvoorstelling stelde toenmalige hoofdscout Samuel Cardenas het volgende.

“Gandelman is honderd procent een transfer van Hein Vanhaezebrouck. Het lijkt me duidelijk wat ik daarmee bedoel”, citeert Het Laatste Nieuws uit die persconferentie destijds. De hoofdscout zei dit terwijl Gandelman naast hem zat, dit was ongezien.

“Het was een vreemd moment”, herinnert Gandelman zich bij Gent. “Ik snapte de situatie niet en had nog nooit met die hoofdscout gesproken. Natuurlijk was het niet fijn om te horen. Maar Hein heeft dat goed opgevangen. Hij zei: 'Omri, geen zorgen. Ik maak hier de beslissingen en ik stel de ploeg op.' Hein maakte me nadien belangrijk. Hij wist dat ik beslissend kon zijn”, besluit Gandelman.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.