Vrancken over werkpunten bij Gent voor Molde in Conference League

Vrancken over werkpunten bij Gent voor Molde: “Alleen met 3 punten tevreden”

Vandaag om 08:32
Laatste update: om 09:59

Wouter Vrancken staat in de tweede speelronde van de Conerence League met KAA Gent tegenover Molde FK. In de Planet Group Arena nemen de Buffalo’s het op tegen de Noren. De hoofdtrainer van Gent geeft aan wat er beter kan bij de huidige nummer drie van de Jupiler Pro League.

Vrancken legt uit wat de werkpunten voor Gent zijn. “Er moet nog minder balverlies zijn, we moeten meer en agressiever druk zetten. De wil en de energie is er wel. Dat moet nu ook naar de wedstrijden vertaald worden”, citeert Sporza Vrancken.

“Tegen Chelsea was het, ondanks het resultaat, best wel goed. Dat moet vertrouwen geven. Het lef dat we tegen Chelsea getoond hebben, moeten we ook tegen Molde tonen. Alleen met 3 punten kunnen we morgen tevreden zijn”, besluit Vrancken namens Gent.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.