KAA Gent tegen Molde, kapitein Kums terug in de basiself

Vemoedelijke XI KAA Gent tegen Molde, kapitein Kums terug in de basiself

Vandaag om 08:03

In de tweede speelronde van de competitiefase van de Conference League staat KAA Gent tegenover Molde FK. Gent ging in de eerste ronde met 4-2 onderuit bij Chelsea. Lukt het om in de Planet Group Arena wel een resultaat te behalen? VoetbalPrimeur.be deelde de vermoedelijke basiself van hoofdtrainer Wouter Vrancken.

Achterin kiest Vrancken voor Davy Roef in het doel. Hij wordt vanuit de achterhoede bijgestaan door Stefan Mitrovic, Tsuyoshi Watanabe, Jordan Torunarigha,  Archie Brown en Noah Fadiga.

Op het middenveld kan Vrancken in ieder geval niet om Orel Gandelman heen. Naast Galdelman keert kapitein Sven Kums terug in de basiself. Verder staat daar ook Mathias Delorge.

In de voorhoede blijven er door de vleugelverdedigers slechts twee plaatsen over. Hier heeft Vrancken plaats gemaakt voor Andri Gudjohnsen en Franck Surdez. Max Dean houdt Vrancken achter de hand als verrassing.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.