Yari Verschaeren over kritiek bij Anderlecht in de Jupiler Pro League

Verschaeren over kritiek bij Anderlecht: “Oogkleppen op, kijk de stats maar na”

Vandaag om 07:47

Yari Verschaeren lag vooral aan het begin van dit Jupiler Pro League-seizoen onder vuur bij RSC Anderlecht. Na zes jaar bij de A-ploeg van paars-wit werd er vanuit gegaan dat Verschaeren de ploeg meer bij de hand zou nemen.

Verschaeren reageert op de kritiek bij Anderlecht. “Ik voelde die kritiek wel toenemen. Ze was soms terecht, soms ook niet. Ik weet wel dat statistieken belangrijk zijn, maar sommigen kijken met oogkleppen op naar het voetbal”, citeert Het Belang van Limburg Verschaeren.

“Ik ben bijvoorbeeld ook een speler die rust kan brengen bij een ploeg, iemand die weinig balverlies lijdt. Kijk dat maar eens na in de stats. Zulke zaken behind the scenes zien buitenstaanders niet altijd. Ik kijk soms op van de opmerkingen die ik krijg na een match”, besluit de nummer 10 van Anderlecht.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Lees meer over:

Deel via